Een hu(i)sfest bij je thuis.

Hejsan Hoppsan brengt de collecties ook tot bij je huis. Nodig je vrienden, vriendinnen, buren, kennissen, kortom al wie je kent uit en Hejsan Hoppsan zorgt voor een heerlijk gezellige Scandinavische avond. Samen beleven we een wervelend husfest waar jullie kennis kunnen maken met de laatste nieuwe collectie van een aantal Scandinavische kinderkledingmerken.

Wij bieden:

  • Scandinavische topproducten
  • Merken zoals Danefae, NameItVillervalla en Maxomorra
  • Een leuke korting voor de gastvrouw die haar huis heeft opengesteld. Deze korting wordt berekend op de totale omzet van de avond.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens de avond maakt Hejsan Hoppsan jullie wegwijs in de nieuwste collectie. Hopelijk zijn jullie tegen het einde van de avond even enthousiast over Scandinavië en Scandinavische merken als wij dat zijn! Let wel, Hejsan Hoppsan is een winkel aan huis, het kan zijn dat er een aantal maten niet meer beschikbaar zijn als de collectie al een tijdje loopt. Sommige merken kunnen we bijbestellen maar bij andere is het helaas niet mogelijk.  Er is altijd wel veel om uit te kiezen dus een waardig alternatief zal er zeker ergens tussen zitten!

Op het einde van de avond kun je nog rustig door de rekken kijken en kun je nog vragen stellen. Als we de maat van een bepaald kledingstuk mee hebben kan dat op de avond zelf meteen betaald en meegenomen worden. De betalingen kunnen gebeuren via de Bancontact app, Bancontact, VISA, Mastercard of overschrijving. Is jouw maatje niet aanwezig op het husfest maar nog wel op voorraad dan brengen we na betaling de bestellingen tot bij de gastvrouw.

Als iedereen akoord is, maken we op het einde van de avond dan nog een leuke selfie die op de Facebook pagina komt!

Enkele weetjes

  • Heb je op de website iets gezien dat je zeker wil dat we meebrengen, laat het dan weten. Dan zorgen we dat dat erbij is.
  • Is het mooi weer en heb je een tuin dan nemen we met plezier onze kubb set mee om een partijtje te kubben!
  • De reden waarom we kiezen voor een husfest is omdat we geen echte winkel hebben en we het toch wel belangrijk vinden dat je kennis maakt met de uitzonderlijke kwaliteit van onze Scandinavische merken. Het kunnen vasthouden en voelen van een stof doet zoveel meer dan het op een prentje te bekijken. Een extra bonus is dat je op deze manier ook ons leert kennen ;-)

Heb je zin gekregen in je persoonlijke husfest, stuur ons dan een mailtje info@hejsan.be of contacteer ons op 0486/11.38.63.

Wij kijken er alvast naar uit!